Kom til oss

Ein stad kor folk trivst

Fellesskap er viktig på eit mangesysleri. Vi ynskjer å skapa ein levande plass kor folk har lyst til å koma og vera. På sikt ser vi for oss å kunne gjera mange forskjellige ting, som kurs, lokalmatsmakingar, familieaktiviteter med meir. 

Desse sidene vert oppdatert når vi har noko nytt å bjoda på. Meld deg gjerne på nyheitsbrevet vårt for å vera dei første som får vita om ting som skjer, eller følg oss i sosiale media:

Lurar du på noko, så ikkje nøl med å kontakta oss på hallo@gjengevoll.no 🙂 

Overnatting

Vi har nokre soverom kor ein kan bu, og har fleire under planlegging. Hos oss kan du bu ein eller fleire netter og få ein ekte gardsoppleving på kjøpet.

IMG_20200708_185351_188
Gardsferie

Om du likar å ta i eit tak, kan du koma og vera gardshjelp og bidra til dei daglege oppgåvene på garden. Då arbeidar du nokre timer kvar dag, og får kost og losji gratis.

20190630_200746
Gardskafé

Vi planlegg å ha open gardskafé i helgene i sommarsesongen og elles ved høve. Følg gjerne med her eller på Facebooksida vår for oppdateringar!

20200614_143647
Dugnad

Av og til vil vi invitera til felles dugnad for dei som er vener av Gjengevoll Mangesysleri. Då vert det fest og feiring etterpå. Følg med på Facebook eller Instagram for å få med deg desse!

Vil du vitja oss?

Vi held til på Tveit, ei lita bygd opp i høgda over Tysse. Køyrer du bil, følgjer du fylkesveg 7 og tek av på avkøyringen mot Kvitingen (fylkesveg 134). Om du køyrer frå Bergen mot Norheimsund, ligg han på venstre sida av vegen etter tunellen og avkøyringen til Tysse (du ser røra til Frøland kraftverk oppi fjellsida).

Følg vegen eit par kilometer, og ta til venstre i den krappe svingen som skiltar til idrettsplassen. Deretter tek du til høgre og følg grusvegen heeeilt til enden! Har du ikkje bil, går der buss med jamne mellomrom. Busstoppet heiter då "Frøland kyss Kvitingen".

P.S. Om du vil ta turen, kan det vera lurt å ringa på førehand 🙂