Kom til oss

Ein stad kor folk trivast

Fellesskap er viktig på eit mangesysleri. Vi ynskjer å skapa ein levande plass kor folk har lyst til å koma og vera. Førebels er vi stort sett open for dugnadsopphald og avtalte vitjingar. På sikt ser vi for oss å kunne gjera mange forskjellige ting, som kurs, lokalmatsmakingar, familieaktiviteter med meir. 

Desse sidene vert oppdatert når vi har noko nytt å bjoda på. Meld deg gjerne på nyheitsbrevet vårt for å vera dei første som får vita om ting som skjer, eller følg oss i sosiale media:

 

Lurar du på noko, så ikkje nøl med å kontakta oss på hallo@gjengevoll.no 🙂 

Dugnad

Titt og stadig har vi dugnadar på garden kor folk kan koma og delta ein eller fleire dagar. Om du ynskjer å vera involvert i denne fellesskapen, kan du senda oss ein melding eller verta med i dugnadsgruppa vår på Facebook.

64597429_356093588440290_6503289315152101047_n (1)
Gardskafé

Vi planlegg å ha open gardskafé på sundagene sommaren 2022. Følg med på Facebooksida vår eller meld deg på nyheitsbrevet for å få meir info om dette og andre gardsarrangement.

Kor er vi?

Vi held til på Tveit, ei lita bygd opp i høgda over Tysse. Køyrer du bil, følgjer du fylkesveg 7 og tek av på avkøyringen mot Kvitingen (fylkesveg 134). Om du køyrer frå Bergen mot Norheimsund, ligg han på venstre sida av vegen etter tunellen og avkøyringen til Tysse (du ser røra til Frøland kraftverk oppi fjellsida).

Følg vegen eit par kilometer, og ta til venstre i den krappe svingen som skiltar til idrettsplassen. Deretter tek du til høgre og følg grusvegen heeeilt til enden! Næraste busstopp heiter "Frøland kyss Kvitingen". Frå Bergen går buss 925.

OBS: Vi tek kunn imot besøk som er avtalt på førehand.